Blikzem

Qunack’s Favor Mr Moustache

Blikzem is een zoon van Evy en Duko(Qunack’s Favor Verily Vesper). Het is een heerlijk mannetje, die uitgegroeid is tot een heel mooi ventje. Met 8 weken oud is Blikzem verhuisd naar Grave waar hij woont bij Riekie en haar familie, en zijn maatje Flits.

Blikzem is een heerlijk open en sociaal hondje, uitermate vriendelijk naar andere mensen en honden. Hij vind het heerlijk om thuis te luieren in de zon. Maar zodra hij buiten kan rennen gaat hij graag op zoek naar de konijntjes. Al met al een heerlijk ondeugend mannetje dus. Ook vind hij het heerlijk om te ravotten met zijn grote vriendin onze lagotto Munya.

Blikzem gaat ook regelmatig mee op show en dat vind hij erg leuk zo’n dagje mee op stap samen met zijn vrouwtje. Het showen zit hem duidelijk in de genen, via zijn moeder Evy. Want in zijn jonge leventje heeft hij al heel wat mooie successen bereikt. Met als hoogtepunten 3e BIS Puppy winner amsterdam 2013, en BIS puppy op de Kerstshow 2013. En samen met zijn moeder Evy of Bibi heeft hij ook al mooie resultaten gehaald in de koppelklasse. Het mooiste voor mij tot nu is dat hij op de Europasieger 2014 in Dortmund een 3e plaats in rasgroep 8 haalt, en dat met net een jaar oud.

Ik ben heel blij dat Riekie mij de gelegenheid geeft om dit heerlijke ventje samen in eigendom te hebben. En hoop dat we samen nog veel plezier van hem mogen hebben. In de toekomst als Blikzem wat ouder is, dan hopen wij hem ook gaan inzetten als dekreu.

Geb: 22-04-2013
Vader: Qunack’s Favor Verily Vesper

Moeder:Ch. Byondra van Camelot’s Polderzicht


Gezondheidsuitslagen:

VWD: DNA-vrij

ENM: DNA-vrij

Patella: Goed(L)

Erfelijke oogziekten: volgt nog

Schofthoogte: 40 cm


Titels:

Nederlands Kampioen

Internationaal Kampioen

Belgisch Kampioen

Luxemburgs Kampioen

Duits DCK Club Kampioen

Duits VDH Kampioen

Deens Kampioen

Zweeds kampioen

Winner Amsterdam 2014, 2016, 2017

German Winner 2017
Nederlands Jeugdkampioen

Luxemburgs Jeugdkampioen

Belgisch Jeugdkampioen

Duits VDH Jeugdkampioen

Duits DCK Club Jugend Champion

VDH-Europa JugendSiegerin 2011


3e BIS Puppy Amsterdam Winner 2013

BIS Puppy Kerstshow 2013

3e BIG Europa Sieger Dortmund 2014

BIS Jonge-Honden en Veterandag 2014 Nederlandse rasvereniging